«ALT» for vedlikehold og reparasjon av et sunt hjem!

For inneklima, miljøet, kunnskap-, kulturbevaring og lommeboken din.

Det mest miljøvennlige og lønnsomme er å vedlikeholde hjemmet ditt, dernest reparere.

Gjør som bestefaren til Torill Løvstad; ta en runde rundt huset ditt en gang i året og reparer småskader før det utvikler seg til store, kostbare og tidkrevende problemer.

I Bygningsvernbutikken til Torill som er nydelig utsmykket med «historiske» detaljer: Molo AS i Erling Skjalgssons gate/Bygdøy Alle i Oslo finner du «ALT» du trenger til sunn vedlikehold og reparasjon av hjemmet ditt. Her får du kunnskapsrik hjelp, siden Torill brenner for arbeidet sitt og de ansatte får opplæring. De sender også varer på bestilling og i samarbeid med atelier Wien reparerer det du måtte ønske.

Riksantivaren benytter deres varer og tjenester og bruker oftest linoljemaling.

DSCN2056

DSCN2057

Torill er bioingeniør og bygningsbevarer. Hun har brukt store deler av livet sitt for å finne de mest inneklima- og miljøvennlige produkter. I butikken og atelieet reparerer de alt fra gipsrosetter til dørbeslag og dørhåndtak. Butikken er stor og innholdsrik med produkter fra linoljemaling, linoljekitt og lin isolasjon til historiske tapeter, tapetlim, dørhåndtak, beslag og lysbrytere.

DSCN2054

DSCN2082

DSCN2059DSCN2055

DSCN2076

DSCN2073

DSCN2069

Har du sett en gammel rosemalt kiste flasse og sprekke opp?

Torill er bioingeniør og forstår sammensetninger av kjemikalier i så vel maling og såpe til behandling av trevirke. Hun mener vi har gått for langt i å skulle bygge hurtig og effektivt uten å tenke på miljø og bevaring for holdbarhet også for neste generasjon

Det er mangel på kunnskap som gjør at den kjemikaliefrie linoljemaling får et dårlig rykte. Alt nytt er ikke dårlig, men det er lite utvalg av alternativer til moderne maling som er tillsatt kjemikalier. I butikker som tilbyr moderne maling har de lite kompetanse på linoljemaling. «Du bør spørre eksperter på linoljemaling som du spør eksperter på moderne maling»

DSCN2070

DSCN2074

En tysk byggbiolog vi har snakket med er fortsatt sjokkert over manglende utvalg i vårt lille land. Riksantikvaren tillater kun naturmaling i renovering av verneverdige bygninger.

Gasellebedrift og kvalitetsmerket Olavsrosa til Molo AS.

Mange lo av og ingen trodde på hennes ide om bygningsvernbutikk når hun startet opp i 2004. I 2013 ble hun endelig belønnet for innsatsen med Gasellebedrift i kårigen til DN.

DSCN2048
I 2012 har MOLO AS og Atelier Wien i fellesskap blitt tildelt kvalitetsmerket Olavsrosa fra Norsk Kulturarv.

Kvalitetsmerket Olavsrosa blir tildelt steder av høy kvalitet som har grunnlag i den norske kulturarven og som er åpent for publikum.

Stiftelsen Norsk Kulturarv begrunner tildelingen slik:
«MOLO AS og Atelier Wien er ein viktig nasjonal aktør i kulturminnevernet og tildeles kvalitetsmerket Olavsrosa.»

Olavsroas

Riksantikvaren benytter ofte Molo og Atelier Wien sin kompetanse til restaurering av bygg.

Hos Molo AS får du spesielt god service og gode råd til hva du kan gjøre for å vedlikeholde og restaurere. Hvis du ønsker å reparere noe hjelper altelier Wien gjerne med det. Butikken er svært godt besøkt, men også godt bemannet av kunnskapsrike medarbeidere.

I Erling Skjalgssonsgate 19/Bygdøy Alle i Oslo er BUTIKKEN for en hyggelig, innholdsrik handel med ekstra-service for ditt sunne hus!

DSCN2089

MOLO A/S

Bygningsvernbutikken

Åpningstider:
Tirsdag, onsdag, fredag: 10.00-17.00
Torsdag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Mandag, søndag: Stengt


Bestilling av varer

Du er velkommen til å bestille varer via mail eller telefon.
Ring 22 55 60 03 eller
send mail til info@moloas.com