Forbo Flooring Marmoleum- skaperglede med naturlige råvarer

Forbo Flooring lanserer nye farger i salgssuksessen Marmoleum Click!

Linoleumsgulvet klikkes sammen i din egen design. Gulvet  er det mest miljøvennlige på markedet og består av 97% naturlige råvarer. Det er Svanemerket, inneklimamerket M1 og Forbo Flooring sitt kontor i Oslo er Miljøfyrtårn sertifisert. (Annonse)

0.forbo.barnerom gutt– Vi ser at det finnes to tydelige trender i markedet. Dels blir miljøvennlighet nå en enda viktigere faktor og dels ønsker nordmenn nå å eksperimentere mer med farger sier Gunni Marie Blunck, marketing manager hos Forbo.
De åtte nye fargene flørter med 50-tallet, men gir likevel en moderne stil. Fargetonene er litt mer dempet, og kolleksjonen er mer ensfarget enn tidligere varianter. De nye fargene kan selvfølgelig også kombineres med den nåværende kolleksjonen, noe som gir nærmest uendelige muligheter.

Lag din egen design

0.ForboGulvet består av fliser på 30 x 30 cm eller paneler på 30 x 90 cm, og inkludert de siste tilskuddene, finnes det nå hele 29 forskjellige farger. – Unikt, subtilt og dristig. Med det store utvalget vi har nå, føler jeg virkelig at alle har mulighet til å finne sitt personlige uttrykk i kolleksjonen. Marmoleum Click er lett å legge. Som navnet antyder, klikker man ganske enkelt sammen platene. Det er derfor ingen problemer å legge gulvet selv. Gulvet kan uten problemer monteres direkte oppå et gammelt gulv forutsatt at det er jevnt og plant.
Slitesterk miljøkjempe
0.Forbo.Barnrum tjejOppfinnelsen linoleum er 150 år gammel og dagens gulv er laget på samme prinsipp, men i et moderne miljø. Linoleum er laget at linolje, harpiks, jute, tremel, kalkstein og fargepigmenter. Og bestående av totalt 97 % naturlige råvarer er det markedets mest miljøvennlige valg. Forbos linoleumsgulv bærer en lang rekke miljømerker, deriblant det nordiske Svanemerket.

Marmoleum Click har 15 års forbrukergaranti.

Hvis du ønsker mer informasjon om Marmoleum Click, kan du gå inn på www.forbo-flooring.no eller ta kontakt med nærmeste Forbo forhandler.
Forbo Flooring er en del av det sveitsiske Forbo-konsernet og tilbyr et komplett sortiment av gulv for både bedrifter og privatpersoner.

Kontakt i Norge finner du her

Miljødokumentasjon

Miljømerking Svanen sertifikat (3.parts sertifisert miljødokumentasjon)

MI Inneklimamerket (det strengeste i Europa)

EPD (Environmental Product Description) – inneholdsbeskrivelse (sier ingenting om hvor godt miljøprodukt det er)

Ecoteria AS gjør oppmerksom på at hvert produkt må ha sertifikat for å kunne dokumentere inneklima- og miljøprestasjonen.

Miljøfyrtårn sertifisert (Miljøledelse)

Trodde du myndighetene kontrollerer helseskadelige miljøgifter i byggevarene?