Smart miljø kjøkken til liten plass i 3D

Har du liten plass til kjøkken? Vil du ha smart kvalitets-design og dokumentert godt miljø?

Sigdal kjøkken har flere smarte løsninger både til stor og liten plass som er bra for deg og miljøet. De er en av kjøkken leverandørene i Norge med flest Svanemerkede varer. (Artikkel)

Behov for mer plass og oversikt? Smart for både liten og stor kjøkkenplass:

Med klassisk design, kvalitet og fler-funksjonelle løsninger er du mest sannsynlig fornøyd i lang tid. Da behøver du ikke skifte ut ofte og sparer da tid, penger OG miljø. Med en del troverdige miljøsertifisering får du dokumentert bedre inneklima og kvalitet enn varer uten.

0.Sigdal_toget_milj%c3%b8bilde_m_mennesker

«Et kjøkken på et sted der alt går på skinner. En plass forbundet med eventyr, lengsel og en iboende ro. Den plassen fant vi nettopp på skinner, nemlig i en togvogn fra 50-tallet. Vi utfordret våre kjøkkenkonsulenter til å skape et perfekt kjøkken på den krevende flaten 20 ganger tre meter. En flate som beveger seg, som har lavt tak og vegger som for det meste er store vinduer..». Les mer.

Trendy design med kvalitet, godt inneklima- og miljøkvaliteter.

Smart benkeplate med skuffer som trekkes inn og ut etter ønske sparer plass :

Ingenting produsert er miljøvennlig, men noe er bedre enn annet. Velger du kvalitet på mindre plass og for eksempel Svanemerkede skap- og skuffedører blir miljøregnskapet godt i forhold til mye annet.

Svanemerket sjekker produktene for prioriterte miljøgifter i produksjon og i varen. De har strenge krav….les mer.

Du må be om Svanemerket sertifisering pr. vare for å være garantert at hele kjøkkenet blir miljødeklarert. For kjøkken krever Svanemerket at alle varene (dører, skuffer, hyller etc) i alle farger blir sertifisert. Det er dermed krevende å få et helt kjøkken miljøsertifisert eller inneklimamerket (M1) i dag. Les mer om sertifiseringer.

Du kan også besøke butikkene og få en inspirerende kjøkken omvisning med 3D briller.

00.sigdal logo

Kontakt oss gjerne for miljøveiledning eller annonsering: