Om oss

Tips om 3.parts sertifiserte varer og tjenester for godt miljø og helse viser vi her, på Facebook, Instagram, Twitter og med Nyhetsbrev.

Kontakt oss gjerne: +47 47847774 / email: ecoteria@outlook.com.

HVA TILBYR VI?

  • Miljøfyrtårn / ISO14001 konsulent tjeneste
  • Hjemmesiden viser en oversikt over troverdig miljøsertifiserte varer da de kan gi stor påvirkning på helse, natur og miljø og være utfordrende å finne.
  • Presentasjoner holdes for arkitekter, interiørarkitekter, borettslag, skoler og andre for å øke kunnskapen om gode bygg for inneklima og miljø.
  • Arrangement og workshop holdes for å inspirere, øke kunnskapen og fjerne «flaskehalser» for miljøbygg.

HVORFOR GJØR VI DETTE?

TENK BALANSE! – Bra for miljøet – Bra for deg!

  • Vi oppholder oss 90% av tiden innendørs. Mange giftstoffer, som kan skade arvematerialet, være kreftfremkallende, gi astma og allergi, ødelegge natur og miljø, finnes i varer vi kjøper. Se Erdetfarlig.no
  • Mange mener miljøsertifiserte varer vil gjøre at vi når miljømål i tillegg til helsegevinsten.
  • Byggebransjen står for 40% av energibruken, CO2 utslipp og søppel i verden. GreenBuilt.no er kun om miljøbygg og byggevarer (ny 2016) .

Miljøtilpassede og inneklimavennlige produkter kan være lite synlig og tidkrevende å finne i jungelen av alle andre produkter. Vi viser deg hvor du kan finne varene som er bedre enn annet og med hvilke sertifiseringer. Etterspørselen øker og produktene blir mer attraktive å produsere og selge. Ditt bidrag nytter!

Når du velger etiske, miljøvennlige produkter bidrar du stort til et sunnere liv for deg selv og omgivelsene. 1000 nye kjemikalier godkjennes årlig uten spesielle undersøkelser for helse eller miljø. 3.parts sertifiseringer gjør ofte grundige undersøkelser.

HVEM ER VI?

Troverdig miljøsertifiserte varer hentes på bakgrunn av informasjon fra:

Female_Business_Innovation_Conference_15.oktober_2014_FOTO_GUNNNAR-KOPPERUD_KONFERANSEFOTOGRAFERING.NO_081B
Planlegger, gjennomfører og presenterer kunnskap om miljøaspekter ved bygg og byggevarer.

Vikki Johansen er eier, markedsfører og prosjektleder med materialkunnskap.

BAKGRUNN: Miljøfyrtårnkonsulent, ISO14001 konsulent for Nordic Choice Hotels, BREEAM NOR: innføringskurs, materialkurs og medlem Norwegian Green Building Concil fra 2014-2016 og arbeidsgrupper (Mat1 og Mat 3) for ny manual 2016. Arbeidet i finans (1986 – 2014), Utdanning: Økonomi (BI 2000/2001) Masterprogram i Prosjektledelse (BI 2011/2012), Webmarkedsfører (eCademy 2013/2014) PermaculturDesign Sertifikat (2013), Permculture Design step-by-step (2014). . Høsten 2013 var jeg tømmerinspektør for regnskogfondet sammen med Nordstrand Blad.

0.Einar Brustad
Over 25 års erfaring fra ledelse, salg og markedsføring – med store krav til effektivitet, resultater og struktur i hverdagen.

Einar Brustad salg- og markedskonsulent.

Han var grunnlegger og administrerende direktør for Viasat AS fra oppstart i 1989 t.om. 31.12.2002. I perioden 1997-2002 også daglig leder for TV1000 Norge. Lanserte i denne perioden reklame-tv, betal-tv, pay-per-view og digital tv for MTG konsernet i Norge.

Direktør for forretningsutvikling i Norges Fotballforbund i perioden 2003-2004. Knyttet til NFF, Ullevaal Stadion og en rekke idrettsområder og partnerkonsepter som konsulent for gjennomføring av mange prosjekter og oppgaver gjennom ulike samarbeidsavtaler med BMC etter etablering av selskapet vinteren 2005.
Utvikler av konseptet «Handshake for Peace» i NFF som har blitt en inernasjonal suksess.

HVORDAN GJØR VI DET?

Vi vil hjelpe flere til å finne sunne, smarte, miljøvennlige løsninger på en enkel og inspirerende måte. Vi undersøker med troverdige aktører og påvirker alle ledd i byggenæringen for å ta mer bevisste valg ved presentasjon og i sosiale medier. Hovedfokus for oss er interiør- og byggematerialer. «Alle» søker på internett for innkjøp idag. Du får oversikt over mange kvalitets produkter på ett sted.

Web siden er under stadig utvikling  og vi gleder oss til å høre fra DEG, dine inspill og hva vi kan hjelp deg med:

Leverandører av sunne produkter kan gjerne sende forespørsel med troverdig miljødokumentasjon så kan vi skrive om produktet på vår søkermotoroptimaliserte hjemmeside med artikler til sosiale medier.

[contact-field label='Name' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Website' type='url'/][contact-field label='Comment' type='textarea' required='1'/][/contact-form

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s